· 

Wenkbrauw Woensdag & fijne massages


'Coronacoupe': wat mij betreft een dikke kanshebber op de titel 'Woord van het jaar'. Vóór deze crisis zouden we niet geweten hebben wat we ons daarbij moesten voorstellen; nu tijdens de pandemie kennen we allemaal wel iemand met zo'n schitterende haardos. 

Toen de kapsalons weer open mochten, stonden deze binnen no time volgeboekt... Want (grijze) uitgroei, te lange pony's en ontembare kruinen: je voelt je toch een stuk fijner wanneer alles weer netjes bijgewerkt is.

 

Waar volgens mij nog geen term voor is, maar wat perfect in de categorie Coronacoupe valt, zijn de corona-wenkbrauwen. Wilde wenkbrauwen, warrige wenkbrauwen, waarvan je zelf op een gegeven moment niet meer weet wat je er nou mee moet. Dat ene haartje: kan ik die nou wegtrekken, of haal ik dan het hele model eruit? En als ik aan deze kant een haartje weghaal, klopt het dan nog wel met mijn andere wenkbrauw? Waar hoort die wenkbrauw überhaupt te beginnen en te eindigen?

 

In mijn oude salon in Dordrecht had ik hem al een paar keer eerder georganiseerd, maar in Vianen leek het me handig om hem nu ook in te zetten: Wenkbrauw Woensdag! Wenkbrauwen harsen, epileren en verven voor een extra voordelige prijs. Ideaal: je hoeft zelf niet te prutsen voor de spiegel (en het is minder pijnlijk dan wanneer je het zelf doet!), er zit direct een mooi model en een mooie kleur in en je kunt weer een aantal weken vooruit. 

Voor mij als schoonheidsspecialiste is deze dag ook fijn. Het is een manier om dames op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met mij en mijn salon, het is superleuk om te doen en het werkt lekker door. Win-win!

 

Ik hoopte dat mijn potentiële klanten net zo enthousiast zouden zijn als ik en dat ik Wenkbrauw Woensdag in een week tijd wel volgeboekt zou krijgen. Had ik dat weer even verkeerd ingeschat... De boekingen stroomden binnen en nog dezelfde dag stond mijn agenda voor 31 maart, Wenkbrauw Woensdag, helemaal bomvol. Geen-plekje-meer-tussen-te-proppen-vol. Vol-vol. Met zelfs nog een aantal aanmeldingen op de wachtlijst, voor als er onverwachts toch een afspraak uit zou vallen. Wat waanzinnig TOF!

 

Er vielen geen afspraken uit. Ik heb op woensdag 31 maart een heleboel dames mogen verblijden met een mooie, frisse oogopslag! En ooooh, wat had ik het leuk gevonden om jullie wat resultaten te kunnen laten zien... Maar ik ben enorm verstrooid en ik ben die dag helemaal vergeten om foto's te maken. Zo stom!

De reacties waren gelukkig ontzettend leuk en enthousiast en er zijn zelfs een hoop vervolgafspraken gemaakt. Wenkbrauw Woensdag is ontzettend goed bevallen en is zéker voor herhaling vatbaar (en hopelijk denk ik er dan eens aan om wél foto's te maken)!

 

Heb je deze leuke actie helemaal gemist of was je niet op tijd met boeken? Houd mijn Facebookpagina en deze pagina op de website goed in de gaten!

 

Vandaag zijn we nog even aan het uitbuiken van alle chocolade-eitjes, croissantjes en paasbrood; morgen gaan de kinderen weer naar school en begint voor mij de werkweek weer. En terwijl ik vorige week heel veel wenkbrauwen mooi(er) mocht maken, staat deze week vooral in het teken van massages! De lichaamsmassages zijn tegenwoordig erg populair, en dat snap ik wel, want het is een heerlijke ontsnapping aan de alledaagse sleur. Even lekker helemaal niets moeten; gewoon even een uur ontspannen op een verwarmd bed, met kaarsjes en rustgevende muziek. Klinkt héél vervelend, hè? ;-)

 

Extra bijzonder: deze week staat er ook weer een zwangerschapsmassage gepland. Ik ben gecertificeerd zwangerschapsmasseuse en ik heb deze prachtige massage al veel vaker mogen geven. Het blijft voor mij een eer om een bijdrage te mogen leveren aan een heel bijzondere periode in iemands leven. 

Sinds kort ben ik in het bezit van een zwangerschapskussen, speciaal voor deze massages. Met dit kussen kan de zwangere dame weer eventjes lekker op haar buik liggen: ze wordt op alle punten goed ondersteund. Echt een enorme verlichting en een heel aparte, fijne ervaring! 

Ik mag deze week voor het eerst met dit kussen gaan werken. Dat wordt voor mij ook even uitproberen en zoeken, maar ik weet nu al zeker dat deze dame optimaal gaat genieten van haar ontspanningsmoment. Ik heb er heel veel zin in!

 

Wanneer heb jij voor het laatst een lekkere (professionele) massage gehad? Misschien al te lang geleden? Je bent natuurlijk van harte welkom! ;-)

 

Een heel fijne week en tot snel weer!

 

Liefs,

Denise

Reactie schrijven

Commentaren: 0