Demo Mintenz minerale make-up | €19,95


Een onrustige of onzuivere huid? Rode vlekjes, plekjes, donkere kringen, een doffe teint? Camoufleren of gewoon een beetje opfrissen? 

Wat voor jou de reden ook is om make-up te (willen) dragen: wist je dat traditionele make-up de poriën verstopt? Het verstikt zo de huid, waardoor jouw huidprobleem in stand gehouden wordt of zelfs verergert. Sommige dames zijn dan ook huiverig om bijvoorbeeld foundation te gaan dragen.

 

Minerale foundation van Mintenz is in poedervorm en is 100% natuurlijk. Het voelt licht en luchtig aan, als een tweede huid. Omdat mineralen samensmelten met de eigen huidoliën, geven ze een goede en mooie dekking - zonder er onnatuurlijk of poederachtig uit te zien en de poriën te verstoppen.

Doordat deze minerale make-up geen chemicaliën, parfum, vulstoffen, talk, parabenen of andere synthetische stoffen bevat, laat het je er niet alleen stralend uitzien, maar draagt het ook bij aan een gezonde(re) huid! 


Alle producten van Mintenz zijn vegan (behalve de lip- en oogpotloden; die bevatten bijenwas), dierproefvrij en geschikt voor alle huidtypes - zelfs voor de meest gevoelige huid!


Maar hoe kies je nu de juiste kleur foundation? Welke producten zijn geschikt voor jouw specifieke huidprobleem? En weet jij eigenlijk in welke stappen je jouw make-up het beste kunt aanbrengen?
Liefs, Denise is officieel verkoopadres van Mintenz. Ik kan je er alles over vertellen! Of nee, ik laat je liever zelf zien wat deze minerale foundation voor jou kan doen. Wanneer je een make-up advies bij me boekt, krijg je naast een persoonlijk kleuradvies én een demo ook allerlei tips & tricks van me mee. Laat je eens verrassen en zie met eigen ogen wat deze prachtige make-up voor jou kan doen!

 

Let op: ik heb helaas niet alle producten van Mintenz ter beschikking voor demonstratie. Omdat het assortiment vrij uitgebreid is, heb ik ervoor moeten kiezen om voorlopig een selectie te maken.

Ik richt me in mijn vak natuurlijk voornamelijk op de huid. Vandaar mijn keuze om foundation, blush, bronzer, concealer, primer en finisher aan te bieden, evenals de benodigde kwasten. Ik heb dus géén oogschaduw, lipstick of andere producten ter demonstratie. 

Uiteraard is wel alles te bestellen; heb je bijvoorbeeld al eerder een mooie oogschaduw gezien of aangeschaft, is deze via mij (opnieuw) te bestellen.

 

De kosten van dit make-up advies worden in mindering gebracht bij aankoop van een Mintenz product in de salon (met een minimale waarde van €19,95).