Nieuws & acties


Coming soon: ASMR hoofdmassage (Ladies only)!

Ben jij ook zo toe aan een moment van complete rust; even helemaal niets moeten, alles kunnen loslaten en toegeven aan diepe ontspanning? Laat alle spanningen, gedachten en gevoelens even los terwijl je bovenrug en gezicht worden gemasseerd. De stress in je lichaam wordt minder en je geluksgevoel stijgt.

 

Maak kennis met deze unieke ASMR hoofdmassage tijdens de Release Retreat sessie! Je leest er alles over op deze pagina.

Deze behandeling is vanaf NU alvast in te plannen via het boekingssysteem!

 Gewijzigde openingstijden & zomervakantie

Met ingang van 1 september zullen de openingstijden van de salon wijzigen.

 

Het komt er dan als volgt uit te zien:

Maandag: 10.00-13.30 uur

Dinsdag: 10.00-13.30 uur

Woensdag: gesloten

Donderdag: 19.00-22.00 uur

Vrijdag: 10.00-13.30 uur & 19.00-22.00 uur

Zaterdag: 9.00-16.00 uur

Zondag: gesloten

 

In de zomervakantie (15 juli t/m 4 augustus) zullen de openingstijden afwijken van de huidige en nieuwe openingstijden.

Mocht je in het boekingssysteem "vreemde" beschikbare tijdstippen tegenkomen: dat kan kloppen! Kijk dus niet raar op als je bijvoorbeeld opeens op woensdagmiddag kunt langskomen

 

Van 5 t/m 25 augustus 2024 is de salon gesloten in verband met vakantie.

Heb je nog geen afspraak gemaakt voor rond/na de zomervakantie? Ik adviseer je niet te lang te wachten!

 


Nieuwe duo-behandelingen

Geregeld krijg ik de vraag: 'Is het ook mogelijk dat mijn vriendin en ik samen een behandeling boeken bij jou in de salon?' Goed nieuws: vanaf nu kun je een duo-behandeling boeken!

 

De salon beschikt over 2 luxueuze behandelstoelen, voorzien van verwarming. Dit betekent dat jullie tegelijkertijd kunnen genieten!

 

Speciaal voor jullie heb ik een duo-arrangement samengesteld, gegeven door één schoonheidsspecialiste. Want hoe gezellig is het om sámen lekker te komen genieten?! Of jullie nu willen bijkletsen of juist willen genieten van absolute rust: (bijna) alles mag en kan. Quality time ten top!

 Klantenstop eraf

Goed nieuws! Na bijna een jaar, is dan ein-de-lijk de klantenstop eraf!

 

Er is wat ruimte vrij gekomen is in mijn agenda, dus heb ik besloten weer nieuwe klanten aan te nemen. Omdat ik geen idee heb van hoe snel mijn agenda weer vol zit (want het is en blijft aan te raden om jouw nieuwe afspraak tijdig in te plannen!), durf ik ook niet te zeggen voor hoe lang de stop eraf blijft. 

Maar voor nu: zegt het voort! Ik ben blij jullie weer te kunnen en mogen verwelkomen! 

 

Een afspraak maken kan, ook voor klanten die nog niet in het systeem staan, heel makkelijk via de website. Zie ik je snel?

 


Verdrietig nieuws omtrent mijn behandelingen

Ondanks mijn nadrukkelijke verzoek mij NIET te benaderen voor lichaamsmassages met een erotisch doel of karakter, kreeg ik tóch steeds weer vervelende berichtjes en telefoontjes met soms vrij expliciete suggesties. Hierop heb ik, helaas, moeten besluiten om mijn massages alleen nog aan te bieden aan dames.

Ik vind het enorm jammer dat ik überhaupt voor deze keuze heb gestaan, maar er wordt op deze manier te veel tijd en energie van mij gevraagd. In de tijd waarin ik mensen vriendelijk te woord stond en probeerde geduldig te blijven, terwijl ik toch heel duidelijk mijn grenzen heb aangegeven, had ik ook andere mensen kunnen helpen.
Mijns inziens getuigt het van weinig respect wanneer je een dame zulke verzoeken doet of, zoals ik het ervaar, lastigvalt.

Het is niet mijn bedoeling om een ieder over een kam te scheren, te discrimineren of op enige andere manier uit te sluiten.. Maar ik ben nu op het punt gekomen dat ik me geïntimideerd en beledigd voel (ik heb immers een vak geleerd en werk elke dag hard, professioneel en serieus om mijn gezin te kunnen onderhouden), en dat is absoluut niet hoe ik mijn beroep wil uitoefenen. Ik hoop op begrip voor de lastige keuze die ik heb moeten maken.

Uiteraard blijft iedereen van harte welkom voor bijvoorbeeld een fijne gezichtsbehandeling.