Nieuws & acties


Nieuwe tarieven per januari 2024

Meestal probeer ik dit moment niet samen te laten vallen met het nieuwe jaar, maar deze keer ontkom ook ik er niet aan: na bijna 2 jaar geen wijzigingen, gaan de tarieven in mijn salon per januari omhoog.

 

De nieuwe prijslijst kun je terugvinden op deze pagina (even naar beneden scrollen). De tariefwijziging geldt voor alle afspraken die in het nieuwe jaar plaatsvinden, dus ook voor de afspraken die nu alvast ingeboekt worden.

 

Dank voor je begrip!

 


Niet meer telefonisch bereikbaar

Vanaf heden is het telefoonnummer van de salon een WhatsApp-only nummer. Dit betekent dat je de salon niet meer kunt bellen.

 

Tijdens werktijden kan ik de telefoon 9 van de 10 keer niet opnemen, omdat ik dan in een behandeling zit. Buiten werktijden ben ik vooral druk met de zorg voor mijn gezin en ik merk dat dit op het moment even heel veel aandacht van mij vraagt, waardoor het te belastend wordt om ook nog telefoontjes te beantwoorden.

 

Uiteraard wil ik gewoon voor je blijven klaarstaan, zoals je van mij gewend bent. Ik ben en blijf dan ook gewoon bereikbaar via WhatsApp (zelfde telefoonnummer), e-mail en socials. Zoals je misschien weet, reageer ik daar altijd snel - en dat zal niet veranderen.

 

Heb je vragen, wil je een cadeaubon afhalen of heb je hulp nodig bij het maken van je afspraak? Ik sta voor je klaar!

 

Excuses voor eventueel ongemak en dank voor je begrip!

 


Verdrietig nieuws omtrent mijn behandelingen

Ondanks mijn nadrukkelijke verzoek mij NIET te benaderen voor lichaamsmassages met een erotisch doel of karakter, kreeg ik tóch steeds weer vervelende berichtjes en telefoontjes met soms vrij expliciete suggesties. Hierop heb ik, helaas, moeten besluiten om mijn massages alleen nog aan te bieden aan dames.

Ik vind het enorm jammer dat ik überhaupt voor deze keuze heb gestaan, maar er wordt op deze manier te veel tijd en energie van mij gevraagd. In de tijd waarin ik mensen vriendelijk te woord stond en probeerde geduldig te blijven, terwijl ik toch heel duidelijk mijn grenzen heb aangegeven, had ik ook andere mensen kunnen helpen.
Mijns inziens getuigt het van weinig respect wanneer je een dame zulke verzoeken doet of, zoals ik het ervaar, lastigvalt.

Het is niet mijn bedoeling om een ieder over een kam te scheren, te discrimineren of op enige andere manier uit te sluiten.. Maar ik ben nu op het punt gekomen dat ik me geïntimideerd en beledigd voel (ik heb immers een vak geleerd en werk elke dag hard, professioneel en serieus om mijn gezin te kunnen onderhouden), en dat is absoluut niet hoe ik mijn beroep wil uitoefenen. Ik hoop op begrip voor de lastige keuze die ik heb moeten maken.

Uiteraard blijft iedereen van harte welkom voor bijvoorbeeld een fijne gezichtsbehandeling.