Nieuws & acties


Niet meer telefonisch bereikbaar

Vanaf heden is het telefoonnummer van de salon een WhatsApp-only nummer. Dit betekent dat je de salon niet meer kunt bellen.

 

Tijdens werktijden kan ik de telefoon 9 van de 10 keer niet opnemen, omdat ik dan in een behandeling zit. Buiten werktijden ben ik vooral druk met de zorg voor mijn gezin en ik merk dat dit op het moment even heel veel aandacht van mij vraagt, waardoor het te belastend wordt om ook nog telefoontjes te beantwoorden.

 

Uiteraard wil ik gewoon voor je blijven klaarstaan, zoals je van mij gewend bent. Ik ben en blijf dan ook gewoon bereikbaar via WhatsApp (zelfde telefoonnummer), e-mail en socials. Zoals je misschien weet, reageer ik daar altijd snel - en dat zal niet veranderen.

 

Heb je vragen, wil je een cadeaubon afhalen of heb je hulp nodig bij het maken van je afspraak? Ik sta voor je klaar!

 

Excuses voor eventueel ongemak en dank voor je begrip!

 


Verdrietig nieuws omtrent mijn behandelingen

Ondanks mijn nadrukkelijke verzoek mij NIET te benaderen voor lichaamsmassages met een erotisch doel of karakter, kreeg ik tóch steeds weer vervelende berichtjes en telefoontjes met soms vrij expliciete suggesties. Hierop heb ik, helaas, moeten besluiten om mijn massages alleen nog aan te bieden aan dames.

Ik vind het enorm jammer dat ik überhaupt voor deze keuze heb gestaan, maar er wordt op deze manier te veel tijd en energie van mij gevraagd. In de tijd waarin ik mensen vriendelijk te woord stond en probeerde geduldig te blijven, terwijl ik toch heel duidelijk mijn grenzen heb aangegeven, had ik ook andere mensen kunnen helpen.
Mijns inziens getuigt het van weinig respect wanneer je een dame zulke verzoeken doet of, zoals ik het ervaar, lastigvalt.

Het is niet mijn bedoeling om een ieder over een kam te scheren, te discrimineren of op enige andere manier uit te sluiten.. Maar ik ben nu op het punt gekomen dat ik me geïntimideerd en beledigd voel (ik heb immers een vak geleerd en werk elke dag hard, professioneel en serieus om mijn gezin te kunnen onderhouden), en dat is absoluut niet hoe ik mijn beroep wil uitoefenen. Ik hoop op begrip voor de lastige keuze die ik heb moeten maken.

Uiteraard blijft iedereen van harte welkom voor bijvoorbeeld een fijne gezichtsbehandeling.

 


Cadeaubonnen-actie

Update januari 2023: de winnares is bekend gemaakt via Facebook! Zij mag binnenkort een leuke verrassing komen ophalen. Van harte gefeliciteerd!

 

Superleuk hè, een cadeaubon aan iemand geven? Makkelijk ook: geld uitgeven aan iedereen (behalve jezelf). Want zeg nou eens eerlijk: wanneer heb jij jezelf voor het laatst iets gegund, en daadwerkelijk gegeven, ZONDER schuldgevoel of uitleg?

 

Wanneer heb JIJ voor het laatst genoten van een welverdiend ontspanningsmoment?

Ik speel al heel veel langer met het idee, maar heb nu besloten het door te zetten: ik ga de mensen in het zonnetje zetten, die zo makkelijk weggeven, maar zichzelf nog weleens vergeten.

 

Heb jij in 2022 een cadeaubon bij mij gekocht (met een minimale waarde van €25), of ga je dat nog doen? Dan loot jij mee voor een supermooi cadeau aan het einde van het jaar! Voor jezelf, voor jou dus ja, want hallo: JIJ verdient dat óók!