Klantervaringen


Wat doe je als je op zoek gaat naar een nieuwe dienstverlener? De kans is groot dat je gaat Googelen en waarschijnlijk spelen reviews een grote rol bij het maken van jouw keuze.

 

Ben je onlangs in de salon geweest? Je zou mij (en anderen!) enorm helpen door een review achter te laten op Google; dit kost je maar een paar minuutjes van je tijd. Alvast heel hartelijk bedankt! 

 

Commentaren: 17 (Discussie gesloten)
 • #17

  Kim (dinsdag, 24 mei 2022 09:55)

  Zojuist voor een eerste keer bij Denise geweest voor mijn wimpers en wenkbrauwen. Ik ben super tevreden met het resultaat! Denise houdt rekening met je wensen en denkt mee met wat er kan, dit is erg prettig! Verder een super gezellige en kundige schoonheidsspecialiste, die het leuk vindt om een praatje te maken. Ik kom zeker terug!

 • #16

  Diny Bol (maandag, 02 november 2020 19:43)

  Za 31-10-2020 voor het eerst geweest. Wat een ontzettend lieve meid! Uit alles wat ze doet spreekt haar passie voor het vak! Geen nonsens, geen verkooppraatjes over producten en de gezichtsmassage was hemels. Ik dacht eerst de massage maar 1 x te doen, maar gelijk al een 2e afspraak gemaakt MET gezichtsmassage �. Kortom, wil je in deze moeilijke tijd iets voor jezelf doen, kan ik niets beter verzinnen dan bij Liefs, Denise een afspraak maken.
  Ps, ik krijg hier geen korting voor. Ik ben gewoon zo enthousiast�

 • #15

  Demi (maandag, 12 augustus 2019 20:00)

  Voor de 1e keer langs geweest bij Denise, een lieve, gezellige vrouw die je op je gemak stelt!
  De behandeling was heerlijk en erg gezellig!
  Ik kom zeker nog eens langs :)

 • #14

  Denise (maandag, 17 juni 2019 13:24)

  Ik ben voor de eerste keer bij Denise geweest voor een gezichtsbehandeling en voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Ik ben heel erg tevreden! Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk en de openingstijden zijn (voor mij) fijn. Denise heeft de gave om je heel snel op je gemak te laten voelen. Ze neemt de tijd voor je en legt ook goed uit wat ze gaat doen. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen!

 • #13

  Azra (dinsdag, 12 maart 2019 13:38)

  Lieve Denise,
  Het was zoals altijd weer heerlijk ontspannend, gezellig en mijn huid voelt weer heerlijk schoon en zacht. Dank je voor je lieve zorgen. Ik heb genoten! Tot de volgende keer...

 • #12

  donna (woensdag, 30 januari 2019 13:21)

  zeer tevreden een aanrader voor iedereen gister voor het eerst geweest was super gelijk weer een afspraak gemaakt

 • #11

  Tahlita (woensdag, 22 augustus 2018 19:35)

  Gisteren mogen genieten van mijn gewonnen arrangement. Het was heerlijk! Van A tot Z voelde ik mij ontzettend in de watten gelegd en ontspannen, daarnaast kreeg ik ook nog tips wat ik aan mijn onrustige huid kon doen. Zeer professioneel. Het was echt een avondje uit, mij zie je zeker terug in de salon!

 • #10

  Carola (dinsdag, 24 juli 2018 08:05)

  Kan iedereen aanraden om aan salon Puur & Vrolijk een bezoek te brengen, ben zeer tevreden hoe ze mijn wenkbrauwen heeft geverfd en geëpileerd en ik heb zeer lastig wenkbrauwen maar zij heeft ze toonbaar gemaakt #tevredenklant

 • #9

  Gina (donderdag, 03 mei 2018 08:46)

  Heerlijke gezichtsbehandeling ook de wenkbrauwen en wimpers zien er weer goed uit.
  Ik ben happy.
  Gezellig en erg ontspannen..
  Tot volgende keer!!

 • #8

  Dana (woensdag, 02 mei 2018 21:47)

  Vandaag heb ik een heerlijke mini gezichtsbehandeling gehad. Vooraf werd een huidanalyse gedaan en de producten voor de behandeling waren passend bij mijn huid, super fijn! Was heerlijk!! Echt een aanrader!!

 • #7

  Monique (zaterdag, 14 april 2018)

  Afgelopen week een heerlijke luxe gezichtsbehandeling gehad en een rug massage. Denise neemt echt de tijd voor je en legt alles uit wat ze gaat doen. Ik kwam lekker ontspannen en relext thuis. Super bedankt Denise. Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling.�

 • #6

  Cobie (vrijdag, 29 december 2017 12:35)

  Wat heb ik genoten van de gezichtsbehandeling. Ik voelde me helemaal verwend en Denise is heel open en bekwaam.
  De produkten ruiken zo lekker en het voelt zo lekker aan. Wat ik ook geweldig vind is dat ik er heel goed tegen kan, terwijl ik een heel gevoelige huid heb.
  Op naar de volgende afspraak. Ik heb er zin in! Bedankt Denise

 • #5

  Kirsten (donderdag, 21 december 2017 09:10)

  Een leuke knusse sfeer! Gezellige schoonheidsspecialiste die ook vertelt wat ze doet en je op je gemak stelt! Zeker een aanrader!

 • #4

  Nielice (zaterdag, 09 december 2017 20:32)

  Ik had een gezichtbehandeling en mijn wenkbrauwen werden geepileerd en geverfd. Denise was een heel lief mevrouw en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Na de gezichtsbehandeling voelde mijn huid erg zacht aan. Mijn wenkbrauwen werden ook heel mooi geepileerd en geverfd. Echt een aanrader

 • #3

  Jasmijn (woensdag, 29 november 2017 20:30)

  Wat een heerlijke en fijne gezichtsbehandeling! Denise werkt heel professioneel en de producten die zij gebruikt zijn erg lekker, ook voor de gevoelige huid. Wat ik zo prettig aan Denise vind is haar persoonlijke benadering en ze laat je voor, tijdens en na de behandeling echt tot rust komen. Even tijd voor jezelf! Bedankt Denise, ik kom zeker terug!

 • #2

  Marion (zaterdag, 18 november 2017 16:19)

  Een echt avondje uit was dit. Denise gebruikt heerlijke producten. Fijn moment voor jezelf in deze drukke komende feestperiode.

 • #1

  Lisette (zondag, 05 november 2017 17:42)

  Ik heb van een hele fijne en uitgebreide gezichtsbehandeling mogen genieten. Mijn gezicht voelt warm en zacht aan en je voelt je een prinses terwijl Denise kundig bezig is. Echt een relaxmoment!