Over de salon


Welkom!

Als je om je heen kijkt, zie je veel mensen haasten. We hebben tegenwoordig zulke overvolle agenda's, met zoveel verplichtingen... Daarnaast worden we continu geprikkeld met een hoop licht en lawaai om ons heen. We zijn maar bezig en er wordt zóveel energie van ons gevraagd! 

 

Bij Liefs, Denise mag je even ontsnappen aan de alledaagse drukte en word je helemaal in de watten gelegd. Even niets moeten en lekker tot rust komen: nu is het tijd voor jou.

 

Wat je bij mij mag verwachten? Een luxe behandelstoel met stoelverwarming, warme dekens, kussentjes, rustgevende muziek, kaarsjes, persoonlijke aandacht, totale ontspanning en een uitstekende, huidverbeterende behandeling. Je gaat heerlijk ontspannen en stralend weer naar huis!

 

Ik vind het belangrijk te vermelden dat de tijden, die bij de behandelingen vermeld staan, slechts een indicatie zijn. Elke klant is verschillend, elke huidbehoefte is anders, en de behandeling wordt dus helemaal op jou afgestemd.

 

De salon is gevestigd in een prachtige praktijkruimte op de begane grond van de Donjon. Deze locatie is ideaal: het is slechts een paar minuutjes rijden vanaf de snelwegen A2 en A27 en er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. 

 Rawa Secrets

De producten waarmee ik werk, zijn zeer zorgvuldig en met veel liefde voor je uitgekozen. Ik stel je dan ook met trots voor aan het prachtige merk Rawa Secrets, een Nederlands merk dat naar eigen zeggen 'momenteel nog in de kinderschoenen staat', maar zéker meer aandacht verdient!

De producten van Rawa Secrets bevatten hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke werkstoffen. Ze bieden optimale verzorging, huidverbetering en bescherming met respect voor de natuurlijke functie van de huid. De producten hebben een heerlijk zachte geur (allergeenvrij) en ieder product bevat het hoogwaardige Parelextract. Deze producten zijn uitermate geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.

Een behandeling met de prachtige lijnen van Rawa Secrets is dan ook een ware beleving en moet je zeker eens ervaren hebben!

 

Graag tot ziens in de salon!