Ladies only

ASMR hoofdmassage | 65 MINUTEN* | €80


Ben je op zoek naar een ontspannen momentje voor jezelf? Wil je even bijkomen na een week hard werken? Ben je altijd maar voor anderen aan het zorgen en loop je jezelf hierin voorbij?

Maak kennis met deze unieke ASMR hoofdmassage tijdens de Release Retreat sessie. 'To release' betekent letterlijk 'loslaten' en dat is precies wat jij tijdens deze sessie mag doen!

 

Je neemt plaats op de comfortabele, verwarmde massagebank. Rustgevende muziek, aromatherapie, kaarsjes en een lekkere deken zorgen er al voor dat je je lekker kunt ontspannen.

 

Tijdens de behandeling worden verschillende ASMR triggers ingezet en gecombineerd met zachte, rustige massagetechnieken. Je zult merken dat je al snel diepe ontspanning ervaart, waardoor je de wereld om je heen misschien zelfs eventjes vergeet. Dit is jouw welverdiende momentje me-time: laat maar los en geniet!

 

In deze sessie worden je bovenrug en gezicht gemasseerd en je haren geborsteld. Ook doen we een ademhalingsoefening, geniet je van heerlijke (speciaal voor jou samengestelde) geurenmisten en trakteren we je huid op een voedend masker.

Je begint de sessie op je buik en eindigt hem op je rug.

 

*De gereserveerde tijd is inclusief opstarten en afronden.

 

Wat is ASMR precies?

De afkorting ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is de wetenschappelijke term voor een ontspannende reactie die je kunt voelen bij bepaalde geluiden, geuren of aanrakingen.  

Ken je die intense tinteling als iemand een haarspin gebruikt? Dat is een voorbeeld van een ASMR tingle: een rustgevend gevoel wat je door je hele lichaam kunt voelen.

 

ASMR triggers tijdens deze sessie

Een ASMR trigger is datgene wat deze rustgevende tinteling kan veroorzaken. Een ASMR kam, een haarspin, gentle hairplay, heerlijke geuren en zachte geluiden zijn voorbeelden van triggers die ingezet worden tijdens deze sessie en die voor diepe ontspanning zorgen.

 


Voor wie?


Als je houdt van zachte aanrakingen, behoefte hebt aan diepe ontspanning, als je op zoek bent naar een waardevol moment voor jezelf en écht even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte... Dan is deze sessie jou op het lijf geschreven!

 

Ook als je last hebt van bijvoorbeeld burn-outklachten, slecht slapen, hoofdpijn en stress, zou de Release Retreat echt een heel fijne behandeling voor jou kunnen zijn.

 

Zwanger?

Ook dan is deze sessie ultiem genieten! De salon beschikt over een speciaal zwangerschapskussen, dus ook jij kunt gewoon lekker op je buik liggen.

Om de sessie baby belly proof te maken, heb ik wel wat extra voorbereidingstijd (en dus materiaal) nodig. Er komt om die reden een kleine toeslag (€5) bovenop de reguliere prijs.
Kies in het boekingssysteem voor de speciale ASMR zwangerschapssessie en dan regel ik de rest!

 

Hairextensions?

Het onderdeel gentle hairplay is geschikt voor alle haartypes!
Geef aan het begin van jouw sessie even door dat je hairextensions hebt, dan houd ik er rekening mee.

 

Let op: dit is een ladies only behandeling.

Opleiding


Af en toe ben ik zelf ook toe aan een moment van diepe ontspanning... En zodoende kwam ik bij Nienke Prein terecht!

Zij startte een aantal jaar geleden, als enige/eerste in Nederland, haar 'ASMR Head Spa'. Toen ik eenmaal de previewvideo online gezien had, was ik verkocht: dit wilde ik ook ervaren!

En geloof mij: als je eenmaal zo'n sessie gehad hebt, wil je méér! Dit is ook waarom ik al tijdens mijn eigen sessie besloot dat ik een opleiding bij Nienke wilde volgen: mijn eigen klanten moesten dit óók ervaren!

 

Op 6 juli 2024 heb ik mijn opleiding afgerond met een mooi certificaat. Ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met dit prachtige concept!

Ervaringen


Zij gingen je voor! (Klik indien gewenst op de review om te vergroten)