Verdrietig nieuws omtrent mijn behandelingen


Ondanks mijn nadrukkelijke verzoek mij NIET te benaderen voor behandelingen/massages met een erotisch doel of karakter, kreeg ik tóch steeds weer vervelende berichtjes en telefoontjes met soms vrij expliciete suggesties. Hierop heb ik, helaas, moeten besluiten om mijn behandelingen alleen nog aan te bieden aan dames.

Ik vind het enorm jammer dat ik überhaupt voor deze keuze heb gestaan, maar er wordt op deze manier te veel tijd en energie van mij gevraagd. In de tijd waarin ik mensen vriendelijk te woord stond en probeerde geduldig te blijven, terwijl ik toch heel duidelijk mijn grenzen heb aangegeven, had ik ook andere mensen kunnen helpen.
Mijns inziens getuigt het van weinig respect wanneer je een dame zulke verzoeken doet of, zoals ik het ervaar, lastigvalt.

Het is niet mijn bedoeling om een ieder over een kam te scheren, te discrimineren of op enige andere manier uit te sluiten.. Maar ik ben nu op het punt gekomen dat ik me geïntimideerd en beledigd voel (ik heb immers een vak geleerd en werk elke dag hard, professioneel en serieus om mijn gezin te kunnen onderhouden), en dat is absoluut niet hoe ik mijn beroep wil uitoefenen. Ik hoop op begrip voor de lastige keuze die ik heb moeten maken.