Ladies only

Basis gezichtsbehandeling | 60 minuten | €55


Ga je af en toe naar de schoonheidsspecialiste en heb je behoefte aan comfort? Dan zou de basisbehandeling weleens bij jou kunnen passen. Alles wat jouw huid nodig heeft in 60 minuten.

 

Inhoud van deze behandeling:

- Oppervlaktereiniging

- Warme kompressen

- Dieptereiniging

- Stomen

- Onzuiverheden verwijderen
- Epileren van de wenkbrauwen

- Diep voedend masker

- Lotion

- Dag-/nachtverzorging

 

Extra bij te boeken: 

Het epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen bij alle gezichtsbehandelingen (met uitzondering van de Mini behandeling). Wil je ze liever laten harsen? Voor een kleine toeslag van €2,50 kan dat natuurlijk ook! 
Wil je ze laten harsen tijdens een Mini behandeling? Let op: dan geldt het reguliere tarief.

 

Voor slechts €5 extra kun je kiezen voor een intens voedend serum. Het serum is een waar luxeproduct: de actieve ingrediënten sluiten naadloos aan op de dag- of nachtverzorging.
Het serum werkt liftend en herstellend en geeft de huid een enorme boost; nét even de extra verzorging die het nodig heeft!

 

Voor maar €7,50 kun je kiezen voor een handen-verwenmoment. Je handen hebben veel te verduren en worden nu eens even lekker in de watten gelegd met een voedende scrub en een massage! Let op: dit is géén manicure! 

 

Voor slechts €10 extra kun je een mini massage bijboeken. Na afloop van de gezichtsbehandeling geniet je nog even wat langer door met een heerlijke 5-minuten-massage van de nek en schouders!