Ladies only

Meet & Treat Deluxe | 105 minuten | €70


De meest geboekte behandeling: de Deluxe kennismakingsbehandeling! Deze behandeling is er speciaal voor de mensen die ALLES willen.. Superchique, luxe, ontspannend en huidverbeterend!

 

Inhoud van deze behandeling:

- Inhoud & huidanalyse

- Oppervlaktereiniging

- Warme kompressen

- Dieptereiniging

- Stomen

- Onzuiverheden verwijderen

- Epileren van de wenkbrauwen

- Heerlijke gelaatsmassage (30 minuten)

- Intens voedend masker

- Lotion

- Oogcrème

- Dag-/nachtverzorging

- Advies voor thuis

 


Extra bij te boeken: 

Het epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen bij alle gezichtsbehandelingen (met uitzondering van de Mini behandeling). Wil je ze liever laten harsen? Voor een kleine toeslag van €2,50 kan dat natuurlijk ook! 
Wil je ze laten harsen tijdens een Mini behandeling? Let op: dan geldt het reguliere tarief.

 

Voor slechts €5 extra kun je kiezen voor een intens voedend serum. Het serum is een waar luxeproduct: de actieve ingrediënten sluiten naadloos aan op de dag- of nachtverzorging.
Het serum werkt liftend en herstellend en geeft de huid een enorme boost; nét even de extra verzorging die het nodig heeft!

 

Voor maar €7,50 kun je kiezen voor een handen-verwenmoment. Je handen hebben veel te verduren en worden nu eens even lekker in de watten gelegd met een voedende scrub en een massage! Let op: dit is géén manicure! 

 

Voor slechts €10 extra kun je een mini massage bijboeken. Na afloop van de gezichtsbehandeling geniet je nog even wat langer door met een heerlijke 5-minuten-massage van de nek en schouders!