Ladies only

Meet & Treat Super-de-luxe | 105 minuten | €100


De Super-de-luxe kennismakingsbehandeling is dé perfecte start naar een stralende huid. We beginnen met een professionele intake met huidanalyse in de salon, waarna je een complete, luxe, ontspannende gezichtsbehandeling ontvangt... En je neemt een mooie, volledige set miniproducten van Rawa Secrets mee naar huis!
Door thuis aan de slag te gaan met deze heerlijke producten, kun je het in de salon behaalde resultaat langer vasthouden. Op die manier kunnen we jouw huid samen actief gaan verbeteren!

 

Inhoud van deze behandeling:

- Intake & huidanalyse

- Oppervlaktereiniging

- Warme kompressen

- Dieptereiniging

- Stomen

- Onzuiverheden verwijderen

- Epileren van de wenkbrauwen

- Heerlijke gelaatsmassage (30 minuten)

- Intens voedend masker

- Lotion

- Oogcrème

- Dag-/nachtverzorging
- Set Rawa Secrets mini salonproducten voor thuis t.w.v. €34,95 (genoeg voor ongeveer een maand)

 

Extra bij te boeken: 

Het epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen bij alle gezichtsbehandelingen (met uitzondering van de Mini behandeling). Wil je ze liever laten harsen? Voor een kleine toeslag van €2,50 kan dat natuurlijk ook! 
Wil je ze laten harsen tijdens een Mini behandeling? Let op: dan geldt het reguliere tarief.

 

Voor slechts €5 extra kun je kiezen voor een intens voedend serum. Het serum is een waar luxeproduct: de actieve ingrediënten sluiten naadloos aan op de dag- of nachtverzorging.
Het serum werkt liftend en herstellend en geeft de huid een enorme boost; nét even de extra verzorging die het nodig heeft!

 

Voor maar €7,50 kun je kiezen voor een handen-verwenmoment. Je handen hebben veel te verduren en worden nu eens even lekker in de watten gelegd met een voedende scrub en een massage! Let op: dit is géén manicure! 

 

Voor slechts €10 extra kun je een mini massage bijboeken. Na afloop van de gezichtsbehandeling geniet je nog even wat langer door met een heerlijke 5-minuten-massage van de nek en schouders!