Zwangerschapsmassage | 75 + 30 minuten | €90


Hoewel de zwangerschap een mooie en bijzondere tijd is, is het ook een tijd die allerlei veranderingen met zich meebrengt op lichamelijk en geestelijk gebied. Een zwangerschapsmassage kan vanaf het tweede trimester van de zwangerschap verlichting geven.

 

De zachte massagetechnieken die bij deze massage toegepast worden, zullen ervoor zorgen dat je je lekker kunt ontspannen. Dit geeft verlichting bij lichamelijke ongemakken als rugpijn, kramp in de benen, opgezwollen voeten, nekkrampen, etc. 

Ook komen er minder stresshormonen vrij, waardoor je naast lichamelijk, ook geestelijk tot rust komt. Daarnaast stimuleert een zwangerschapsmassage de doorbloeding, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door zowel moeder als kind.

 

Voorafgaand aan de massage vindt een uitgebreide intake plaats van ongeveer 15 minuten. Onder het genot van een verkwikkend voetenbadje zullen we bespreken hoe het met je gaat, hoe ver je in de zwangerschap bent en of er klachten zijn. Samen zullen we kijken naar de manier waarop de massage voor jou het prettigst is. Uiteraard wordt volledig rekening gehouden met alle veranderingen aan het lichaam.
Op het speciale zwangerschapskussen (met zachte uitsparing voor de buik en borsten) lig je heerlijk comfortabel!
Tijdens de massage (75 minuten) wordt gewerkt met verwarmde oliën, die helemaal op jouw behoeften zijn afgestemd en perfect aansluiten bij de zwangerschap.

 

Ik vind het geweldig dat ik een waardevolle, liefdevolle bijdrage mag leveren aan misschien wel de mooiste periode van jouw leven!

 

Voor wie?

Dit arrangement is geschikt voor bijna alle zwangere dames, vanaf het tweede trimester. 

 

Op zoek naar een origineel, waardevol cadeau voor een babyshower? Uiteraard is dit arrangement ook te verkrijgen in de vorm van een cadeaubon! 

 

 

Klik op onderstaande afbeeldingen om ze te vergroten: